Downloads

Find vigtige downloads og links.

Downloads

Herunder har vi samlet det vigtigste downloads og links så du nemt er klædt på ifht. dokumentation, montage og vedligehold på vores produkter. Mangler du information er du altid velkommen til at kontakte os.

OM PEFC™

PEFC er en international organisation, der arbejder for at fremme bæredygtig skovdrift og at sikre at de produkter, der kommer fra skoven er produceret med respekt for både natur, sociale og økonomiske interesser.

OM FSC®

FSC er en international medlemsorganisation, der sætter standarder for bæredygtig og ansvarlig skovdrift. Et FSC certifikat er garanti for at skoven, hvor træet er fældet er drevet bæredygtig. Et FSC certifikat er samtidigt garanti for ordentlige arbejdsforhold for skovarbejderne, og at dyreliv og fauna blive beskyttet.

OM EUTR

EU’s tømmerforordning – eller EUTR trådte i kraft i 2013 med det formål at bekæmpe ulovlig tømmerhugst og modvirke handel med ulovligt fældet træ i Europa. EUTR pålægger alle der håndterer træ eller træprodukter en række forpligtelser. Blandt andet skal importører indføre en ’due-diligence-ordning’ og kunne dokumenterer hvordan de minimere risikoen for at handle med ulovligt fældet træ.

Kontakt os i dag og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os eller din lokale trælast allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med dit bæredygtige projekt.