Facadebeklædning

Facadebeklædning træ

Når man vælger en facadebeklædning i træ, er det den naturlige og enkle skønhed, der træder i fokus.
Vi kan tilbyde et utal af forskellige træsorter, der giver mulighed for at skabe et unikt udseende, der signalerer autenticitet og varme, uanset om man vælger thermowood med den mørke glød, det eksklusive cedertræ, eller den mere klassiske gran.
Vores thermowood er ikke bare flot, men også modstandsdygtig i forhold til vejrets påvirkninger. Denne type facadebeklædning afspejler i høj grad dét naturen har at byde på, og tilføjer samtidig et tidløst præg til facaden.

Vi kan lave flere typer overflade på vores facader. Den glathøvlede som det pæne og klassiske, den børstede til det mere rå og rustikke look eller en malet facadebeklædning, der giver endnu flere muligheder.
Vi tilbyder facadebeklædning i et stort udvalg af forskellige profiler, overflader og træsorter, herunder thermofyr og gran, thermoask, fyr, gran, cedertræ, eg, mahogni, m.fl.

Hvis man foretrækker en mere farverig tilgang, er overfladebehandling af facadebeklædning en nem måde at skille sig ud fra mængden på. Overfladebehandling af træfacaden beskytter træet, og åbner samtidig op for et væld af designmuligheder. Der er mange muligheder for hvilken behandling man kan give træet – det kan olieres og få en anden glød, bliver lakeret eller malet i et væld af farver, eller få brændt overfladen i et helt råt look, som det blev gjort tilbage i vikingetiden. Det er således muligt at skabe en mere personlig stil, hvis man ønsker et udseende, der adskiller sig fra naturens egen patina.

Uanset hvad man vælger, er vores træfacadebeklædning en holdbar investering i både kvalitet og æstetik.

Malet træbeklædning

Vælger man en malet træbeklædning, åbner man op for en anden verden af muligheder. Vores sortiment af lagerførte profiler udgør en bred vifte af designmuligheder, der giver et moderne og stilfuldt udtryk. Behandlingen ikke blot beskytter træet, men tilføjer også dybde og karakter til facaden, hvilket betyder at både æstetik og funktionalitet bliver tilgodeset.
Vores malede træbeklædning er produceret af certificerede råvarer af høj kvalitet fra Sverige og Finland.
Udover vores standardprofiler, findes der et væld af specialproducerede muligheder, hvor det er muligt at vælge mellem en række forskellige profiler, overflader og farver, der passer til enhver smag og udtryk.

Prøv fx vores sortmalede facadebeklædning i gran, som ikke kun er en praktisk investering, men som også giver et smukt, rent og naturligt udtryk.

Ved at vælge en malet træbeklædning kan man udtrykke sin personlighed og lade boligen fortælle en unik historie.

Kontakt os i dag og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os eller din lokale trælast allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med dit bæredygtige projekt.