Projektvarer

Vi kan save, høvle, profilere og overfladebehandle alverdens træsorter præcis efter dit ønske.

Højt kvalitet

Træ er efterspurgt som aldrig før i både private og offentlige byggerier og selvom trælasterne ofte har et stort udvalg på lager, så er mennesket nu engang så forskelligt, at ofte er løsningerne der ønskes unikke og forskellige at en gængs lagervare ikke kan løse opgaven. Uanset om det er udvendig eller indvendig beklædning, terrassebrædder eller lister – om det er i gran, fyr, ceder, eg, lærk eller termotræ – for blot at nævne nogle få – så kan vi næsten garantere at vi kan levere efter dine ønsker.

Stort udvalg

Hos Bergsten Timber er en af vores helt store forcer, at vi kan tilbyde stort set alle træsorter forarbejdet præcis efter dit ønske. Igennem vores partner Protræ kan vi tilbyde flere tusinde forskellige profiler – og skulle vi ikke have præcis den profil der matcher dit ønske – så har vi mulighed for at tegne profil efter ønske og bygge høvlejern. Kun din fantasi sætter grænserne.

Ubehandlede produkter er enormt populære grundet den naturlige patina – men skulle man have ønsker til overfladebehandling, kan vi både male, oliere, sprøjtelakere m.m.

Danish anti-fire

Ubehandlede produkter er enormt populære grundet den naturlige patina – men skulle man have ønsker til overfladebehandling, kan vi både male, oliere, sprøjtelakere m.m.
Er der brandkrav til dit projekt kan vi brandimprægnere stort set alle træsorter efter gældende standarder. Igennem Danish Anti-Fire brandimprægnerer vi med BURNBLOCK der er en giftfri brandhæmmer og vi kan derfor både levere en brandsikker og miljørigtig løsning til dit projekt.

Protræ

Vi leverer hver dag tusindvis af meter specialproducerede varer efter kundespecifikke ønsker – enten til den lokale trælast eller direkte til slutkunden.
På Protræs hjemmeside kan du læse meget mere og se mere end 1000 standard profiler.

Se filmen herunder for at få et indblik i varens rejse.

Kontakt os i dag og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os eller din lokale trælast allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med dit bæredygtige projekt.