salamanderhusene

Læs mere om og se billeder fra projektet "Salamanderhusene".

Vi er naturligvis stolte over at salamanderhusene tilføjes vores voksende referenceliste med brandimprægnerede Thermo fyr profiler.

Projektet er udført med brede the TGV profiler i termotræ, der giver et fantastisk udtryk sammen med de valgte mursten. Et moderne byggeri med stort øje for detaljen og bæredygtigheden. Burnblock brandimprægnerings midlet er giftfrit og er for ganske nyligt blevet Cradle to Cradle Certificerede til Guld niveauet, hvilket er ganske imponerende.

Det omtalte projekt Salamanderhusene er færdiggjort af Jönsson A/S i Nærum hvor projektleder Jakob Kær Albrechtsen kommer med følgende kommentar: Bergsten Timber og Jan Warming har fra første kontakt udvist en professionel tilgang til vores udfordringer med træfacadernes kompleksitet, dokumentation, prissætning, kvalitet og leveringssikkerhed. Jeg kan kun udtrykke min største respekt for Bergsten Timbers projektteam, at de har løst opgaven på til perfektion, og vi har kunnet aflevere projektet til en yderst tilfreds bygherre.

Salamanderhuse var vores første samarbejde og det vil absolut ikke blive det sidste, – jeg vil klart igen forsøge at udfordre Bergsten Timber og projektteamet med fremtidige projekter afslutter Jakob Kær Albrechtsen og tilføjer – ”Høj faglighed og ægte dialog, vinder altid

Kontakt os i dag og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os eller din lokale trælast allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med dit bæredygtige projekt.