Lunawood ThermoWood®

Lunawood ThermoWood®

Bergsten Timber er Lunawoods officielle partner i Danmark og vi tilbyder derfor ægte ThermoWood® fra verdens største producent af ThermoWood® Lunawood og deres brede sortiment af beklædnings- og terrasseprofiler sikrer hurtig og sikker levering direkte til din lokale trælast.

Ydermere sikrer kombinationen af Lunawoods råvarer, forsyningssikkerheden og kvalitetskravene herfra og vores partnerskab med Protræ uendelige og fleksible muligheder for specialproduktion til både store og små projekter med kundespecifikke ønsker til profil, overfladebehandling samt brandimprægnering.
Dette gælder både ThermoFyr og ThermoGran

Vores thermomodificerede varer leveres altid PEFC certificerede

Vi leverer også varerne Svanemærket / Ecolabel, hvis dette ønskes

ThermoWood er termisk modificeret træ, hvor man udelukkende bruger naturlige metoder. Varme og damp, uden kemikalier. Termisk modifikation forbedrer træets egenskaber markant igennem hele træet og udvider derved muligheden for anvendelser, af træet. ThermoWood er kendt for sin formstabilitet, holdbarhed og bæredygtige natur. Det kræver ikke overfladebehandling, selv under de mest udfordrende klimaforhold, hvilket gør det til et naturlige valg gennem hele dets livscyklus.
ThermoWood vil med tiden patinere i en flot sølvgrå nuance.

Læs meget mere om Lunawood her.

Kontakt os i dag og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os eller din lokale trælast allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med dit bæredygtige projekt.