Valkyrien

Læs mere om og se billeder fra projektet "Valkyrien".

På Søndre Molevej I Køge holder egnens mest hårdføre Vikinger til. Valkyrien er tilholdssted for Køges vinterbadere og både medlemstal og m2 at boltre sig på steget voldsomt gennem de senere år.
Hvad der i 70´erne var badeanstalt for Køges skolebørn, blev genoplivet i 90´erne som Vikingebadeklub.
Henover en årrække er medlemstallet og engagementet steget stødt og i løbet af af 2019-2020 har Vikingelauget Valkyrien gennemgået en større renovering og udvidelse og indeholder nu både sauna og mødelokaler til brug efter en tur i bølgen.

Bergsten Timber A/S har leveret både beklædning planker til terrasse og møbler.
Der er valgt termobehandlet fyr til projektet, hvilket holdbarhedsmæssigt passer rigtig godt til det lidt hårde miljø ved vandet.
Termotræet, der står gyldenbrunt fra start vil naturligt patinere sølvgråt hen, hvis det ikke efterbehandles – begge løsninger passer fantastisk ind i området.

Der er anvendt beklædningsprofiler i termotræ både indvendig og udvendig på vægge og lofter – og samtidig er der benyttet høvlede planker – også indvendig og udvendig – både til at bygge møblement og terrassedæk. Det er gjort både kreativt, smukt og med respekt for materialerne. Et gennemført og flot projekt.

Kontakt os i dag og hør mere om vores produkter og løsninger

Kontakt os eller din lokale trælast allerede i dag og lad os hjælpe dig i mål med dit bæredygtige projekt.